kerst-2020

Kersttrends 2020

Kerst 2020 staat alweer bijna voor de deur. Er is niets leukers dan inkopen doen voor de Kerst. In deze blog bespreken wij de Kerst trends van 2020.

Kleur

Ook dit jaar zijn er weer een aantal kerst kleuren die de boventoon voeren in het assortiment. Dit jaar gaan we voor de kleuren marineblauw en grijs.

Marineblauw is een stijlvolle en donkere kleur dit perfect past bij de Kerst. De kleur grijs komt terug in een nieuw jasje. De grijs die we dit najaar gaan zien is iets donkerder dan sneeuw. Een subtiele kleur die veel licht in je huis brengt.

Ook komen de traditionele kleuren weer terug, namelijk: wit, rood, groen en zilver. Alleen dit jaar is het net even anders omdat de kleuren soft worden.

Ook dit jaar komt er als trend lekker veel hippe dierenprints. Naast dierenprints ook exotische takken en tropische bloemen, bewerkte glasballen en diverse dieren.

Decoratie

Ook dit jaar gaan we een aantal trends zien binnen de decoratie met kerst. Dit jaar wordt de nieuwe trend natuurlijke decoratie. We gaan winterse elementen in huis halen. Denk hierbij aan denneappels, sparrentakken maar ook aantal bloemen die in de wintermaanden groeien.

Deze trend kennen we al iets langer namelijk DIY. DIY staat voor Do-It-Yourself. Denk hierbij aan zelfgemaakte decoratie voor in de boom of aan de muur. Weet je niet waar je moet beginnen. Google dan eens op DIY kerst.

Cadeaus

Dit is een belangrijk element voor de Kerst. Naast het uitzoeken van de leukste cadeaus moeten ze ook worden ingepakt. Pak je cadeaus dit jaar eens anders in. De trend voor dit jaar is om het eenvoudig in te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijke kleur met een leuke strik er om heen van touw. Je kunt ook cadeaus inpakken in bijvoorbeeld stof. Dit maakt het net even wat anders maar net zo leuk.

Adventkalender

Deze kennen wij natuurlijk al langer. De traditie gaat nog jarenlang mee. Zo heb je verschillende adventskalenders. Denk aan een beautykalender of één met chocola of bier.